tisdag 27 juli 2010

Ändrade öppettider

Hej på er!
Hoppas ni har en bra sommar trots att det regnat lite på slutet. Själv tycker jag ju bara att det är mysigt med lite regn, men alla är ju inte som jag :)

Ville bara säga att vi har semesterstängt tisdag och onsdag den här veckan. Torsdag, fredag och lördag är det dock öppet som vanligt. Hoppas inte att det ställer till problem för någon av er!

Stor kram till er alla!

onsdag 21 juli 2010

Svag för emaljskyltar


Jag är verkligen svag för emaljskyltar och måste visa de här fina vi fick in nyligen. Superfina att ha i köket och bra pris också!

Annars kämpar vi på i butiken. Solen skiner och det är väldigt varmt inne hos oss, men det är bäst att inte klaga. Snart är vintern här igen..
Jag har några projekt på gång som jag ska försöka hinna ta tag i så snart som möjligt. Dock måste jag bli klar med flytten först. Sen är det dags att börja vara kreativ!

Klockan är mycket och det är bäst att sova. Ta hand om er och glöm inte att vara med i tävlingen vi har i det förra inlägget!

fredag 16 juli 2010

Tävling

Nu är det dags för en liten tävling så här under semestertider och vad passar då bättre än att lotta ut denna underbara emaljskylt med härliga cupcakes!?

Tävlingsreglerna är enkla.. Lämnar du en kommentar i det här inlägget får du en lott och länkar du även till tävlingen, med bilden, i din blogg får du ytterligare en lott. Skriv gärna i kommentaren om du länkar eller inte.
Självklart kan du delta även om du inte har någon blogg. Lämna då en kommentar och skriv med din mailadress.

Tävlingen pågår till och med den 15 augusti!

Lycka till!

torsdag 15 juli 2010

Lev vackert

I augusti kommer boken Lev vackert som är en uppföljare på den underbara boken Romantiska hem och inspiration i vitt. Det är de två Kristinehamnstjejerna Ingela Broling och Petra Eriksson som skrivit den ljuvliga boken Lev Vackert där du hittar 200 sidor med över 400 inspirerande bilder från olika hem.


Boken uppmärksammar alla mysiga dagar i vår almanacka och är skapad utifrån att sätta guldkant på vardagen och ta vara på allt som livet bjuder oss på. Du hittar även en del goda recept samt flera vackra citat i boken.

Den kommer att kosta runt 450 kronor och du kan förhandsboka den genom att maila oss på info(a)nostalgiaochkuriosa.se!

Tävling hos Hobbykällaren


I närheten av oss ligger Hobbykällaren som också börjat blogga. Nu har de en tävling där de lottar ut dessa två underbara galgar. Visst är de fina?
Tävlingen pågår till 30 juli så skynda er!

fredag 9 juli 2010

Jeanne d'Arc living-magasinet


Hallå på er i sommarvärmen!

Nu har vi fått in det senaste numret av Jeanne d'Arc living och precis som vanligt är det fyllt av underbara bilder. Här nedan får ni ett litet smakprov..
Välkommen in att hämta din egen tidning!